Jouw bericht op Maxine-Bijoux:

bericht

Je mening geven :

Nee, we gaan niet vragen om je mening of een aanprijzing van onze producten of service. We willen het echter wel graag weten ! Geen mailtjes die herhaald worden tot je je ervaring / review deelt. Zelf zijn we vaak blij met webshops die snel leveren en goede kwaliteit hebben. Wat echter als je mail op mail blijft ontvangen voor een aankoop van € 4,95? Soms gewoon hinderlijk.

We zouden het echter op prijs stellen als je een bericht wilt achterlaten. Dit kan uiteraard bij de producten onder review, maar nog leuker als je een berichtje achterlaat met hoe je onze producten gebruikt met toevoeging van een foto of video.

boho parkiet Maxine Bijoux.com
Dit mag!

Welke berichten ?

Ieder ander bericht wat niet te ver of topic is mag ook! Wil je je favoriete bijoux toelichten – ook indien niet bij ons gekocht – geen probleem zo lang het geen reclame is. Wil je je parkiet promoten… ja, dat is toch wel of topic…..tenzij die erg leuk geringd is?

Gedeeld op Tumblr ?

Berichten die door de spam heen komen worden mogelijk gedeeld naar Tumblr en / of andere media pagina’s van Maxine-Bijoux. Je kunt als je wilt uiteraard ook hier een bericht achterlaten of reageren op de hier door ons gedeelde berichten.

[fu-upload-form]

Tagged , ,