Nieuwe betaalmethoden toegevoegd: Belfius & KBC / CBC

betaalmethoden / maxine bijoux / sieraden en bijoux voor groothandelsprijzen

Met de uitbreiding van de betaaldiensten verzorgd door Mollie zijn betaling met Belfius en KBC / CBC toegevoegd aan de betaalopties. Deze in België zeer gangbare betaalmethoden zijn nu ook voor klanten van Maxine Bijoux beschikbaar. De optie Bancontact / Mister Cash is uiteraard ook nog steeds beschikbaar eveneens specifiek voor onze Belgische klanten.

Alle betaalmethoden geldla / maxine bijoux– met uitzondering van bank overschrijving die u zelf verzorgt – lopen via Mollie. Uiteraard zijn hier (voor ons) enige kosten aan verbonden, maar hiermee is uw betaalverkeer maximaal veilig gesteld.

Uiteraard zorgen deze door Mollie verzorgde betaaldiensten er ook voor dat wij direct inzage hebben in het betaald zijn van uw bestelling waarmee wij direct aan de levering kunnen beginnen.

 

 

 

 

Tagged , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.