Fashionista ? Carpet Bags exclusief bij Maxine Bijoux

Made of Carpet / tapijt tas / accessoires / fashionista

Made of Carpet / tapijt tas / accessoires / fashionista

Voor de fashionista

Na de nodige voorbereiding is vandaag (17-10-2016) ons assortiment fors verbreed met de zeer exclusieve tassen van Carpet Bags. Dit Londense top merk levert vintage tassen gemaakt van echte tapijtstof. De diverse nominaties en prijzen bekroonde tassen zijn bij de Engelse fashionista al een begrip. Nu dus direct in Nederland en België te bestellen!

Over Carpet Bags

De zeer oriëntaalse designs pasten wat ons betreft prima in ons assortiment van boho- / bohemian artikelen en we zijn dan ook blij dat we hier mee ons assortiment in de breedte kunnen uitbreiden. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de productpagina van Carpet Bags voor een overzicht van de beschikbare modellen. Van handtas en schoudertas tot rugzak en de zogenaamde ‘overnight bag’, je vindt hier zeker een stijlvolle tas die je elders in Nederland niet zult vinden!

We verwachten de komende maanden het assortiment – waarschijnlijk wel geleidelijker – nog verder uit te breiden met kleding en mogelijk andere accessoires! 

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.