Nieuwe lay-out van onze website

closed_for_maintenance

 

Voor de regelmatige klanten klanten mogelijk een verrassing : We hebben de lay-out van onze website flink gewijzigd. Fonts, kleuren en meer zijn per 25 oktober omgezet naar een frisse nieuwe lay-out. Niet omdat we niet blij waren met onze oude lay-out, maar gewoon omdat het eens tijd werd voor een nieuwe outfit. Na inmiddels een jaar met de oorspronkelijke lay-out gedaan te hebben dus tijd voor iets nieuws. De buttons en overige zijn overigens niet van plek gewijzigd, dus je zou alles op dezelfde vertrouwde plekken moeten terugvinden!
Er staan de komende weken nog wat kleinere wijzigingen gepland, maar hiervoor hoeven we naar verwachting – anders dan bij deze update – niet offline te gaan. Mocht je per ongeluk net hebben willen winkelen tijdens de verbouwing onze excuses voor eventueel ongemak.

Maxine Bijoux

 

1 gedachte over “Nieuwe lay-out van onze website

  1. Stond ik mooi voor de gesloten deur vandaag…:(. Is overigens wel mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.