Enkelband zelf maken

enkelband zelf makenJa, we verkopen enkelbandjes uiteraard kant en klaar. Gewoon omdat ze thuishoren in het boho- / bohemian assortiment dat we breed proberen te houden. Enkelbandjes zijn – vaak nog eenvoudiger dan andere sieraden – vrij makkelijk zelf te maken. Niet omdat we er wijzer van worden – we verkopen zelfs de onderdelen hiervoor niet – maar omdat het gewoon onze interesse heeft hier een link naar een hele leuke video waarin een aantal voorbeelden wordt gegeven hoe zelf enkelbandjes gemaakt kunnen worden. Anders dan een aantal andere doe-het-zelf video’s waarnaar we linken is deze video nog in het Nederlands ook, dus niet alleen leuk maar nog goed te volgen ook.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=CJkLKmiTmDQ[/embedyt]

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.