Zelfgemaakte sieraden met lost wax – Hier kunnen we niet tegen op

lost wax methode sieradenWe hebben veel handgemaakte sieraden, deze zijn voor een groot deel vervaardigd door van bestaande basismaterialen zoals kralen/beads en zilver- of koperdraad sieraden (of eigenlijk bijoux, immers er wordt geen edelmetaal gebruikt) te maken. Zelf zijn we groot liefhebber van handgemaakt met name daar waar het nog echt ambachtelijk gemaakt is. Een van de leukste technieken is hierbij de lost wax methode (verloren was). Volgens de definitie zijn dit eigenlijk ook geen sieraden (ja, wie verzint die definitie…). Laten we er het dan maar op houden dat dit echt juweeltjes zijn :). Helaas zijn deze sieraden allen zo uniek dat het voor ons als webshop zeer moeilijk wordt om deze zinvol aan te bieden (ieder product uniek en veel eenmalig en niet bij te bestellen). We laten het dus maar even bij onderstaande link naar youtube. Mocht je deze sieraden tegenkomen nemen we het je niet kwalijk als je deze liever kiest dan iets uit ons assortiment …

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ere9O8nepTI[/embedyt]

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.