Sint en kerstman onderweg….

Sta je in het grote boek? Niet het hele jaar braaf geweest… of recent verhuisd en zijn Sint en de kerstman je even kwijt? Geen probleem, die leuke sieraden die je graag wou hebben voor je kerstparty zijn ook gewoon bij ons te bestellen. Dezelfde leuke sieraden en accessoires die je in schoenen of sokken zou willen hebben kun je ook gewoon bij ons in een doosje bestellen.

SintKerst winkelen bij Maxine-Bijoux
Sint & Kerstman winkelen bij Maxine-Bijoux

Uiteraard bestellen ook de Sint en kerstman bij ons, en uit ervaring weten we echter dat ze niet altijd een gevoel hebben voor hetgeen bij hun doelgroep in de smaak valt. Wil je dus zeker weten dat je die leuke bijoux op tijd binnen hebt, dan kun je dus net zo goed meteen bestellen. Niks niet zingen voor de open haard, met het risico op verstopping van je schoorsteen of dakschade door rondrennende rendieren. Gewoon in een nette verpakking door je brievenbus (of bezorgd als pakje als je echt uitpakt). Ook voor ons een voordeel want boho uitleggen aan de Kerstman is een jaarlijks terugkerend probleem…hij blijft het uitspreken als ho ho …

Overigens zullen we het assortiment ook de komende maanden met het oog op de feestdagen uitbreiden met de nodige bijoux / sieraden en accessoires. Kijk hier de komende weken dus zeker nog een keer ! Bestel dan voor sinterklaas en je bent de eerste met die nieuwe sjawl of ketting! Wel jammer voor de buurvrouw die zich afvraagt of ze die ketting niet eerder heeft gezien, zodra ze op kerstochtend in haar sok kijkt!

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.