We zijn er niet blij mee! Nieuwe tarieven PostNL

Tarieven PostNL 2018

Jammer om het jaar zo te beginnen, maar aangezien we meestal geld toeleggen op de verzending zijn we genoodzaakt mee te gaan in de tariefsverhoging van PostNL. Briefpost inclusief brievenbuspakjes zijn in tarief verhoogd en wij hebben onze verzendtarieven hiermee ook moeten verhogen. Pakketpost blijft wel hetzelfde tarief. Uiteraard wordt het op deze wijze nog slimmer om meerdere artikelen te bestellen. Helaas zijn de verzendkosten soms nog hoger dan de waarde van het artikel. Werkwijze van onze berekening blijft echter wel gelijk. Het duurste artikel qua verzending bepaald de in rekening gebrachte verzendkosten. We gaan ervan uit dat andere bestelde artikelen voor dit tarief meegezonden kunnen worden. Lukt dit niet dan betalen wij nog steeds de meerkosten.

Hier vindt u de nieuwe tarieven van PostNL. Meer dan 50% van onze artikelen is gecodeerd als briefpost waarvoor wij standaard de optie tot 100gr in rekening brengen die nu verhoogd is naar € 2,49.

 

Tarieven buitenland

Ook de tarieven voor buitenland (met name Belgie en Duitsland) zijn flink verhoogd. Op verzoek zullen we voor deze buitenlandse klanten de optie DHL bekijken waar kleine pakketten waarschijnlijk gunstiger geprijsd zullen zijn.

Uiteraard wel voor iedereen de beste wensen voor zover wij u dit jaar nog niet bereikt hebben.

Maxine Bijoux
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.