Verpakking & Verzending

Hoe gaan wij om met verzenden:

1. We rekenen standaard het tarief voor pakketpost van 6,95 voor alles wat niet door de brievenbus past. Dit omdat we vooraf niet precies weten wat er besteld gaat worden en of wij dit (goed beschermd) zo kunnen verpakken dat het door de brievenbus past. Artikelen die vrijwel zeker door de brievenbus passen zijn gecodeerd met briefpost voor € 2,- of – op basis van waarde van de zending of het gewicht –  met € 3,95 als tarief van een brievenbuspakje.

2. Je betaald alleen voor het duurst te verzenden artikel. Bestel je b.v. 10 paar oorbellen, die allen in de categorie briefpost vallen (€ 2,-) dan betaal je nog steeds alleen de € 2,- meerkosten zijn voor onze rekening!

 

Op bovenstaande manier voorkomen we dat we de verzendkosten in de prijs van het artikel moeten verwerken. Bestel je bij een aanbieder die aanbiedt met ‘gratis verzenden’ …vergelijk dat eens met onze prijzen en je bent waarschijnlijk snel weer terug!

verzending3. Gaat de waarde van de totale bestelling over de € 100,- (na eventuele kortingen) dan betalen we ook de verzendkosten. Let wel: Indien een deel van de bestelling retour gestuurd wordt behouden we ons wel het recht voor om de verzendkosten alsnog te verrekenen. Of betaling (deels) met cadeaubonnen wordt betaald is niet relevant voor de gratis verzending.

4. Wij zullen normaal proberen de 1e werkdag na een bestelling te versturen. Houdt u er echter rekening mee dat we de standaard (uit)levertijd op drie dagen zetten om eventuele tegenvallers te kunnen opvangen.

Verpakken

Indien mogelijk zullen wij zo verpakken dat uw zending met de reguliere post verzonden kan worden. In een bubble wrap enveloppe of een A4 of a5 doos. U hoeft er niet voor thuis te blijven en de bestelling valt op de mat.

Past dit niet dan zullen we uw bestelling zo compact mogelijk proberen te verzenden. De keuze van de verpakking kan dus per keer verschillen.

Indien u een cadeauverpakking meebesteld dan zal het cadeaux normaal omverpakt worden. Dit om er zeker van te zijn dat het netjes aankomt.

Retour

De verpakking die wij benutten om bestellingen aan u te versturen zien we bij eventuele retouren graag terug. Niet zozeer om te hergebruiken maar om zeker te weten dat de artikelen zo min mogelijk risico van beschadiging hebben. Bij zeer grote bestellingen en een enkele retour uiteraard niet handig maar in andere gevallen graag net zo veel zorg voor de artikelen als dat wij er aan geven.