About Maxine Bijoux

Hoi,

Wij zijn Sharon (Maxine) en Erik Gademan. We zijn in 2015 met deze webshop begonnen. Sharon kiest het assortiment, doet de inkopen en zorgt voor de stijlvolle artikelen. Erik doet de administratie en verzorgt de werking van de website.

Maxine

Vanwaar Maxine Bijoux ? Heel simpel Sharon’s 2e naam is gewoon wat exclusiever. Hiermee hopelijk ook wat makkelijker vindbaar in het woud van bijoux webshops.

Hoe begon het :

Kort nadat we terug kwamen van een jaar in Trinidad en Tobago (Sharon’s geboorteland), waren we op zoek naar artikelen om verkoop op braderieen en markten te starten. Bij toeval konden we een groot assortiment Manouk artikelen overnemen. Aangezien de handel in gebruikte Manouk artikelen op sites als Marktplaats nog zeer levendig is besloten we hier in te stappen. Het gaat hier dan ook niet over goedkope partijhandel, maar over Nederlands ontwerp sieraden die hooguit in kleine series zijn gemaakt.

Sharon’s liefde voor Bijoux (en alles wat met schoenen, kleding en haarproducten samenhangt) was er al. Erik’s liefde voor websitebouw doet de rest. Met een beetje geluk kunnen de kinderen (Kevin en Shade) links en rechts ook nog wat bij springen.

Vervolg:

Voorlopig zullen we vrij druk zijn om alles netjes online te krijgen, maar nu we hiermee begonnen zijn voorzien we om zowel qua merken als assortiment in de toekomst verder uit te breiden. Artikelen als haarspelden / pinnen, riemen en andere accessoires zouden goed passen naast ons start assortiment. Als het zover is dan willen we wel proberen om exclusief te blijven. Geen grote massa artikelen, maar design en bij voorkeur individueel. Sharon MaxineUiteraard wel wat bewerkelijk om op internet te verkopen, maar wat je bij ons zult vinden zul je niet –  voor onze prijzen – ergens anders vinden.

sharon maxine

 

 

P.S. Wil je ook weten wat ons interesseert op bijoux gebied, kijk dan ook eens op onze social media pagina

[rev_slider_vc alias=”slider3″]
Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram