Toelichting

Hallo daar, ben je hier voor het eerst ? 

Onze website is gericht op het verkopen van zowel handmatig vervaardigde, als in serie geproduceerde sieraden & bijoux. Via deze website leveren we aan particulieren. Je kan uiteraard voor jezelf wat bestellen, maar met een cadeauverpakking er bij ook een leuk idee om weg te geven. Zeker als je zelf niet langs kunt gaan. Twijfel over wat te kiezen : We hebben ook een cadeaubon (het enige product dat we meer aan mannen denken te verkopen….)

Wie winkelt er bij ons ?

Eerlijk gezegd bepalen wij dit niet. We weten wat wij leuk vinden, onze doelgroep is vervolgens iedereen die eigenzinnig genoeg is om zelf een keus te maken. Ja, onze artikelen zijn uiteraard tot stand gekomen met MVO en zonder kinderarbeid etc geproduceerd. Gelukkig vindt iedereen dit nu belangrijk, dus het onderscheid zit er in of de visuele uitstraling bij je past of niet.

Groothandel

Onze voorraad bijoux is zo uitgebreid dat we ook in staat zijn om geïnteresseerden met een eigen winkel of exclusieve marktstand te bevoorraden.

Met de breedte van het assortiment en de variatie in de bijoux – door het handwerk en gebruikte materiaal-  is het aanbieden van grote aantallen van een artikel vrijwel niet mogelijk. Wil je groter inkopen, dan kun je het beste langs komen. We kunnen je ook als winkelier nog een leuke marge geven: Het feit dat vrijwel geen artikel gelijk is zorgt er tevens voor dat je – net als wij – een uniek aanbod zult hebben. Overigens: Ook als je als particulier liever direct de bijoux ziet ben je van harte welkom !

In totaal circa 7.500 items op voorraad (inmiddels voor een groot deel in het buitenland en hiermee niet direct/on-line leverbaar). Zelf maken we geen gebruik van drop-shipment, maar voor startende webshops is er wel de mogelijkheid om onze bijoux op te nemen in het assortiment. Neem contact op voor informatie.

De start

We zijn begonnen met een grote collectie bijoux van het Nederlandse designmerk Manouk. Al deze sieraden zijn exclusief en zeer uniek. Los van de aard van de gebruikte – veelal natuurlijke -materialen en de vervaardiging wijze wordt de uniekheid gegarandeerd omdat de productie gestopt is. We zijn hiermee – qua clips – een van de laatste leveranciers met een breed assortiment geworden.

Wereldwijd is er een levendige handel in gebruikte Manouk Bijoux. Nieuw zijn wij echter een van de laatste aanbieders. Qua prijzen zijn we vaak nog voordeliger dan de aanbieders van gebruikt (al blijft ieder artikel natuurlijk vrij uniek en kan niet 1:1 vergeleken worden).

Naast de grote voorraad Manouk artikelen willen we ons aanbod uitbreiden met kleinere designmerken en trendartikelen. De keuze voor natuurlijke materialen en – bij voorkeur – handmatige productie vormt hierbij de rode lijn. Naast sieraden en bijoux op termijn uit te breiden met een wat breder spectrum van artikelen die passen in een thema van personalised fashion. 

De toekomstige uitbreiding van het assortiment zal niet per definitie Dutch Design zijn. Zowel Streat Wear als Ethnic zijn thema’s die we vanuit / naast het assortiment van Manouk willen uitbreiden. Niet het materiaal van de sieraden zal de doorslag geven maar wel de mogelijkheid om een persoonlijk statement te geven is bepalend. Blijf terugkomen om ons assortiment te volgen !

Wil je meer weten over ons? Kijk onder ‘About Maxine Bijoux‘ of op onze Social Media pagina !

Korte toelichting op de werking van deze website.

Al onze bijoux is ingedeeld in categorieen. Deze vindt je op meerdere plaatsen zoals onder shop in het menu. Vanuit de hoofd categorieen kun je verder kiezen. Vanuit de winkelpagina’s kun je de categorielijst op ieder moment – als tekst – oproepen om een andere keuze te maken. Eventueel kun je hier ook de weer te geven prijzen filteren.

Zeer betaalbaar !

We beginnen met een grote voorraad die we deels als groothandel willen verkopen. Je kunt hier – zoals je zult zien – van mee profiteren. Een setje met oorbellen, ketting en een armband ? Je bent voor veel combinaties onder de 20 euro klaar. Zo blijft het kopen van nieuwe sieraden betaalbaar en kun je toch iedere keer met iets nieuws komen. Aan grootafnemers zullen we nog iets scherpere prijzen aanbieden, maar Manouk is nog nooit zo voordelig geweest ! Wil je matchende artikelen ? Selecteer bij de categorieen op kleur en je zult zien dat het eenvoudig is om voor onder de 20,- een hele set sieraden te kopen voor de prijs die je normaal voor een van de artikelen zou betalen. Oh ja, de ring erbij zal waarschijnlijk ook nog lukken voor dat geld !

Maxine Bijoux, sieraden en accessoires. Kettingen,armbanden ringen en meerverzending, voordeel, gratis, oorbel, kettingen, armband, sierspelden, Manouk, overig

shopping
Genoeg gelezen en/of kijk je liever direct of wij wat voor jou hebben ? Begin hier :
Manouk Bijoux, Ketting, oorbellen, armband, sierspeld, ring, overig
Logo van Manouk.
Manouk is een Nederlands designmerk dat wereldwijd in meer dan 4000 outlets verkocht tot 2012. Met een breed scala van modieuze artikelen ook internationaal een begrip. Handgemaakt in Nederland, veelal natuurlijke materialen en altijd herkenbaar. Per seizoen werd een collectie van rond de 700 artikelen met een centraal thema uitgebracht.De kettingen van Manouk zijn waarschijnlijk het meest bekend, maar naast deze kettingen zijn er ringen, oorbellen en zeer bijzondere armbanden. Veelal als een matching set vanuit een thema ontwikkeld.
Gebruikte materialen zijn hout, (sier)steen, metaal (veel koper) en een scala aan natuurlijke ogende kunststoffen. Met name de parelmoer effecten zijn hierbij niet van echt te onderscheiden.
Helaas is de productie gestopt, maar Manouk is nog steeds een begrip voor iedere sieraden en bijoux liefhebber.
Maxine-Bijoux, Sieraden voor alle gelegenheden. Ketting, Horloge, accessoires
Hoezo over the top ?

Hoezo over the top ?