Gebruikte sieraden ?!

Aansprekend ?

duppiesNee marktplaats is niet de meest aansprekende plek om sieraden te zoeken. Je moet niet alleen je best doen om de commerciele advertenties buiten beeld te houden, als je dan eindelijk aan het zoeken bent krijg je nooit in beeld wat je nu echt zoekt. Logisch, want marktplaats is met name handig als je een gebruikt ikea kastje zoekt, of een gebruikte auto. Er zijn uitzonderingen van kleine handelaren met een bijzonder aanbod, maar in algemene zin dwaal je snel af en kijk je naar een nieuw konijn voor de kinderen in plaats van naar een ketting voor een komende bruiloft.

Binnenkort gaan we hier een mogelijkheid voor geven op onze site te adverteren met gebruikte sieraden. Jij wilt iets nieuws, maar hebt nog veel wat goed bruikbaar is ? Een van onze volgende projecten is een advertentiepagina voor gebruikte sieraden. Dit wordt geheel gratis, alle sieraden mogen, maar net als bij de grote advertentiesites is handelen voor zowel koper als verkoper op dit deel van onze site dan wel voor eigen risico.

In eerste instantie willen we gewoon een of twee categorieen aanmaken waarin advertenties geplaatst kunnen worden. Loopt dit goed dan kunnen we dit altijd nog uitbreiden.

Nog even wachten !

sharon

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.