Reguliere postbezorging

postbezorging

Tsjee, wat duur 🙂

Ja, het is veel € 6,95 verzendkosten voor een paar oorbellen (of € 13,- indien je van buiten Nederland besteld). We hebben ondertussen een aantal klanten blij gemaakt door deze kosten te verlagen via een eenmalige korting die we konden geven door normaal te frankeren als brief. Door niet als brievenbuspakje te versturen maar via de reguliere postbezorging zijn de kosten wel iets onvoorspelbaarder, maar duidelijk lager. Indien je geen bezwaar hebt je bestelling als reguliere brief (bubble wrap enveloppe) te laten versturen dan kun je vanaf nu standaard voor deze optie kiezen.

Geef als kortingscode bij je bestelling Reguliere postbezorging in en je krijgt € 3,95 korting op de verzendkosten. Dit is een korting over de hele bestelling. Normaal gesproken passen enkele oorbellen en/of een ketting of ring in een bubblewrap en kan deze nog steeds door de brievenbus. Bestel je een armband (erbij) dan past dit bij veel van de armbanden niet door de brievenbus. Deze categorie armbanden hebben we dan ook uitgesloten van deze kortingsaktie omdat we hier meestal noodgedwongen bij pakketpost uitkomen*. Verder is ons advies bij wat grotere bestellingen om de code niet te benutten vanwege iets grotere zekerheid (met name het kunnen volgen van de bestelling).

De verleende korting kan door de werking van onze website nooit hoger zijn dan de waarde van de bestelde artikelen ! Bestel je dus een setje oorbellen van minder dan € 3,95 dan is de korting gelijk aan de waarde van de oorbellen ! Misschien beter om er dan nog maar een setje bij te bestellen ?!

Ben je vanuit winkelwagen of afrekenen bij dit bericht uitgekomen: Kopieer of noteer de bovenstaande code en sluit dit tabblad (je bestelling staat op een eerdere tab).

 • Bestel je een armband waarvan je denkt dat die wel in een enveloppe kan en wil je gebruik maken van de korting, stuur dan even een mailtje dan kijken we of dit daadwerkelijk kan en zorgen we alsnog voor korting.

 

 

Tagged , ,

2 gedachten over “Reguliere postbezorging

 1. Op 26 mei hebben we de categorieen waarop deze korting toegepast kan worden uitgebreid met horloges en haaraccesoires! Ook hier kunt u nu kiezen voor normale post (met bubble-wrap envelop uiteraard), verschil is uiteraard dat we u geen track en trace code kunnen verzenden. Indien uw bestelling te groot wordt voor een envelop zijn eventuele meerkosten bij het verzenden voor onze rekening.

 2. Beste Shopper,

  Vanaf 7 oktober 2016 is de kortingscode reguliere postbezorging gestopt. Deels omdat we andere internationale verzendmethoden moesten toevoegen en dit met de functionaliteit van de software niet meer paste, deels omdat we toch al van plan waren de verzending eenvoudiger te maken.

  Vanaf nu hangt er aan het artikel een verzendcategorie die aangeeft of het in een enveloppe (gewone post) kan, of als pakketpost verzonden moet worden (vooral armbanden passen vaak niet door de brievenbus). Artikelen die nog niet specifiek gecodeerd zijn komen standaard op het tussenliggende tarief van brievenbuspakje (3.95).

  Per bestelling wordt gekeken welk artikel het meest kost qua verzenden en hier worden de kosten van de hele verzending op gebaseerd. Feitelijk komt alles wat je meer besteld dus gewoon gratis mee! Betaal je alleen voor artikelen die tarief briefpost hebben en past het niet door de brievenbus? Da’s dan ons probleem en wij betalen de meerkosten bij verzenden.

  Wel zo eenvoudig, en uiteraard bij bestellen boven de 100,- komt vanzelf de optie gratis verzenden in beeld (die je dan wel moet aanvinken uiteraard).

  Al met al is bovenstaande post hiermee achterhaald….

  Met vriendelijke groet namens Maxine Bijoux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.