Betaal opties uitgebreid met Creditcard en Sepa

betaalopties maxine bijouxVanaf juni 2016 hebben we de betaal opties verruimd met de opties Creditcard en Sepa Betalingen. We verwachten niet dat de bestellingen in Nederland met het openen van deze opties zullen toenemen, maar voegen deze opties met name toe op verzoek van (potentiele) buitenlandse klanten. Uiteraard kan iedereen die dit wil gebruik maken van deze opties. Gelijk aan de andere betalingswijzen lopen de betalingen allen via Mollie. Een en ander betekent voor u (nog steeds) een goede beveiliging waarbij u bij het betalen in handen bent van een hierin gespecialiseerd bedrijf met alle benodigde beveiliging die hier bij hoort. De kosten verbonden aan deze service zijn voor onze rekening.

De enige afwijkende betaalmethode waarbij u rechtstreeks aan ons betaald is de directe bankoverschrijving. Uiteraard de optie waarbij de bevestiging van de betaling naar ons toe wat langer kan duren (feitelijk niet anders dan uw andere bankbetalingen) waarmee de levering mogelijk iets vertraagd. Overigens zullen wij bestellingen van terugkerende klanten normaliter op gelijke wijze behandelen ook indien gekozen wordt voor de directe bankoverschrijving.

Eventuele creditering van retouren of defecte artikelen zullen wij rechtstreeks betaalbaar stellen. De hiervoor benodigde gegevens (bankrekening) kunnen wij uit de toegeleverde gegevens van Mollie afleiden. Bij creditcard betalingen zal dit naar verwachting niet kunnen en kan afhandeling mogelijk iets trager verlopen.

Maxine Bijoux

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.