Haakjes oorbellen naar clip-on ?

Anders dan verwacht was de vraag naar clip-on oorbellen groter dan gedacht. Deels natuurlijk omdat het Manouk Designed Oorbellen zijn en hoe dit sluit voor de liefhebber van minder belang is. Er blijkt echter ook een vrij grote groep liefhebbers van toch juist die clip sluiting te zijn. Om hierop in te spelen nu een vrij eenvoudige oplossing: we leveren nu clips in de drie meest gangbare metaalkleuren zodat vrijwel alle haakjes oorbellen naar clip-on omgebouwd kunnen worden.

Ombouw haakje naar clip on / bijoux / goud / model 2 / geen gaatjeOmbouw haakje naar clip on / bijoux / goud / model 1 / geen gaatjeDus zoek je specifiek clip oorbellen? Je kunt nu naast deze categorie ook gewoon bij de haakjes kijken. In een aantal gevallen zullen ook stoppers met deze clips om te bouwen zijn, maar twijfel je daaraan neem dan even contact op.

Verdere toelichting bij het product!

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.