Social Media van Maxine Bijoux

Social Media van Maxine Bijoux

Deels omdat het gewoon leuk is, maar ook omdat je met deze social media kan laten zien waar je interesse ligt. Dit zijn zeker niet alleen onze eigen producten, maar juist die zaken die wij leuk vinden maar zelf niet (kunnen) verkopen. Verder hebben de social media als voordeel dat je eenvoudig interessante artikelen of bijvoorbeeld video’s kunt delen zonder dat je er zelf een webpagina voor hoeft te maken (of een link te leggen).

Onderstaand een weergave van onze pagina’s en interesses op de verschillende sociale media. Wil je direct naar de pagina’s zelf om een reactie geven ? Kies de symbolen hiernaast en je wordt doorgeleid naar de pagina.

Je vindt ons ook op:

Facebook

prezi.com/s1zm3volbxya/maxine-bijoux/ See MoreSee Less

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline. You can change this under Settings & Account at any time.

View on Facebook

Social Media van Maxine Bijoux origineel gepubliceerd op maxine-bijoux

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.