Maxine Bijoux op je mobiel ?!

Maxine Bijoux op mobiel ?!Bij het opzetten van deze site is er vanaf het begin rekening gehouden met de mobiele gebruiker. Met name omdat Erik – wel handig met een PC – niet veel meer kan dan bellen met zijn mobiel (als hij niet vergeten is hem op te laden) is dit al een grote stap.

Beter op PC / Laptop

We hebben wel rekening gehouden met de mobiele gebruikers, maar we adviseren het gebruik van een PC. Met name door het gebruik van vrij grote afbeeldingen en sliders is niet alleen de beeldkwaliteit dan veel beter, maar ook de snelheid vaak een stuk hoger.

We hebben er voor gekozen om vrij grote afbeeldingen op te slaan om het zoomen naar details mogelijk te maken. Niet altijd slim voor de google ranking en site snelheid, maar winkelen is meer dan alleen gevonden worden.

Verder is uiteraard het gebruik van een mobiel vaak verbonden aan een bepaalde databundel. Moet je hier voor betalen ? Houdt je heel even in en ga thuis op de laptop winkelen ! Met de besparing op je belkosten kun je al leuk winkelen bij ons 🙂 !

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.