Registratie van Maxine Bijoux

google2Niet het meest spannende onderdeel van het bouwen van een website, maar voor de ranking in zoekmachines zul je je in een aantal gevallen moeten registreren om (net) iets beter te scoren. Wij gaan geen pagina met links verstoppen, maar zetten de soms gevraagde backlinks in deze post. Bouw je zelf een website? Doe er je voordeel mee, want dit zijn sites (we zullen deze post in de loop van de tijd gaan onderhouden) waar je zonder probleem je bedrijf kunt registreren.

http://www.webwinkel-links.nl

RVS Relatiegeschenken.

Directlampen.nl Link tbv Jappi.nl

 

We denken nog na of en bij welk webwinkelkeurmerk we ons willen aanmelden. We geloven in het deel waarbij jij / de klant meer zekerheid krijgt maar ergeren ons zelf aan de vaak bijkomende mails om reviews / likes bij bestellingen achter te laten die met registratie samen gaan. We willen je mening graag weten, maar het mag geen ‘verplichting’ worden om deze te geven.

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.