Altijd een model willen zijn ?

 

Meteen op de voorpagina

Je bent gek op mode en bijoux? Goede kans dat je je altijd af gevraagd hebt hoe je het als model zou doen! Nu kun je dat zien en ook en vriendinnen en anderen showen hoe je het als model doet. Op de voorpagina van Fashion Magazine nog wel.

Nee, we zijn geen modellenbureau 🙂

Hoe kan dit? Heel simpel download de afbeelding met de lay-out van Fashion aan het eind van deze post. Gebruik een programma als Photoshop (of vergelijkbaar) waarmee je je eigen foto als achtergrond instelt en onze foto (wel als png opslaan!) over je eigen foto kopieert. Mogelijk moet je nog wat schuiven met de maten van jouw foto of de overlay, maar meer is het niet. Sla de combinatie van de twee afbeeldingen op en je krijgt iets als de volgende foto.

 

fashion

 

Vindt je dit wat en wil je in (op) Elle of een ander tijdschrift ? Laat maar weten dan maken we er nog wat bestanden bij zodat je een hele carriere kan opbouwen! Overigens ook leuk om je modebewuste vriendin met een foto van haarzelf te verrassen.

Prijsvraag / competitie

Post ons het resultaat als het goed lukt als commentaar bij deze post. Indien het aantal inzendingen meer dan 25 wordt dan zullen we een cadeaubon aan de beste inzending geven. Indien je onze bijoux in de foto weet te verwerken dan levert dit uiteraard een voorsprong op!

 

De afbeelding 

fashion
Klik op deze (kleine) afbeelding en sla vervolgens de grotere geopende afbeelding op met rechts klikken en de keuze opslaan. Vergeet niet terug te kiezen om weer op de website terug te komen :)!

 

Kom je er niet uit / geen fotobewerkingsprogramma ? Stuur je foto en wij verzorgen het voor je. Betekent wel dat de foto zichtbaar is op deze site en je neemt niet deel in de competitie.

 

origineel Oh, ja dit is het origineel van het echte magazine……..

Liever de in de Marie Claire, werkt net zo ! 

marie-claire_png
  Kies de afbeelding en kopieer de afbeelding vanuit het grote formaat (opslaan als png !).

Het origineel van deze : marie-claire_oct-2014_ariana-grande-lo

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.