Vintage en gebruikt: Je kan winst maken !


Vintage

Er zijn vele sites wereldwijd die zich bezighouden met vintage sieraden en bijoux. Regelmatig zijn hier Manouk artikelen vindbaar voor prijzen die het tienvoudige of meer bedragen van hetgeen wij vragen. Waarom ? Gewoonweg omdat wij het er niet voor durven vragen. Wij hebben onze beginvoorraad voor een redelijke prijs kunnen krijgen en we willen ons assortiment op termijn verbreden. We hebben simpelweg ook niet de manouk vintagetijd en het geduld om onze brede collectie op dergelijke sites aan te gaan bieden.

Maar wat staat jou in de weg om het wel te proberen? Je koopt een nieuwe ketting of armband en draagt hem 1 keer (wie controleert dat ..:)), nu heb je opeens een vintage ketting of armband die een veelvoud waard is van wat je betaald hebt. Met pijn in je hart verkoop je deze en – als je geluk hebt – dan kun je dezelfde ketting bij ons nog steeds nieuw kopen. Ja, uiteraard niet vintage/gebruikt maar je weet nu wat je hier aan kunt doen.

Waarom dit bericht ?

We willen je echt niet in de handel van vintage sieraden sturen, maar wel duidelijk maken dat hetgeen je bij ons koopt waarde heeft, houdt en feitelijk onder de geldende marktprijzen verkocht wordt. De reden is zeer eenvoudig, wij hebben hier door onze inkoop de ruimte voor en we willen omzet en niet wachten op die ene klant uit Abu Dhabi.

Zoek ook eens op marktplaats (al is dit voor Manouk sieraden niet de slimste plek) en vergelijk wat je daar vindt met onze prijzen.

reclamation vintage bijoux Manouk

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.