Smoelenboek Ingebouwd (Facebook Integration)

facebookUpdate 12 december :

Ja, de sky was de limit :)! Maar ondanks dat viel het verkeer van de facebookwinkel naar de website toch tegen. We kiezen er voorlopig dan ook maar even voor om de koppeling met de winkel – die de website vertraagd – even uit te zetten.  Uiteraard laten we de koppeling van en naar Facebook onder Social Media wel gewoon staan.

sharonmaxine

 

 

Ja, we moeten met de tijd mee ?! Tenminste we proberen het…

In dit kader hebben we onze shop geintegreerd met facebook en vice versa (dus facebookpagina in de webwinkel en de webwinkel op facebook). Als dit aanslaat dan kunnen we wereldwijd verkopen (yes, the sky is the limit !). In dit kader is dezelfde shop ook zichtbaar op de facebookpagina van Tobago.Today.

Wat meer praktisch : Ook voor mobiel gebruikers mogelijk handig. Onze website is namelijk wel geheel voor mobiel ontworpen, maar de afbeeldingen zijn vrij groot meegenomen. Wil je snel alle producten door op een mobiel dan zal dit op facebook mogelijk sneller gaan. Ook voor het ‘liken’ (niet likken) van een artikel en er commentaar op geven – en aan vrienden doorsturen –  is facebook uiteraard de aangewezen plek. Tot slot voor ons ook een handige plek (bij voldoende animo) om acties en reclames en nieuwe producten onder de aandacht te brengen zonder je lastig te vallen met mails.

We kijken een paar weken of het wat wordt en zo ja, dan zal ons gehele assortiment van bijoux online blijven op facebook. Nieuwe producten zullen naar verwachting met een vertraging van maximaal twee weken op facebook verschijnen. We moeten de sortering op facebook nog wat herindelen, maar het begin is er!

Uiteraard zijn we blij met alle vormen van likes op onze facebookpagina of, dan wel bij de producten dus houdt je vooral niet in ! De facebooktab is aan de rechterzijde van de pagina’s te vinden en opent vanzelf door erop te klikken. Wil je ook in beeld komen ? Gewoon vanuit facebook op like drukken en ook jij bent voor eeuwig geintegreerd!

Overigens voor het bestellen van uit facebook wordt je wel direct doorgestuurd naar de webwinkel en kun je ‘gewoon’ Nederlands en veilig afrekenen met o.a. Ideal.

sharonmaxine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , , ,

1 gedachte over “Smoelenboek Ingebouwd (Facebook Integration)

  1. Ja, het werkte prima, maar omdat de scripts de webwinkel teveel vertraagde hebben we er voor gekozen deze optie toch weer uit te zetten. We houden het maar even bij de shop niet bijwerken op de facebookpagine (https://www.facebook.com/Maxine-bijoux-1179032635456468/app/149696141763776/) waardoor de producten niet actueel bijgehouden worden maar de verwijzing wel in stand blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.