Sinterklaas koopt bijoux !

sinterklaas bijouxHeel blij :

Hartstikke blij en met volle zakken is Sinterklaas vandaag bij ons vertrokken ! Hij heeft – met hulp van wat pieten – een aantal leuke setjes uitgezocht. Helaas kon hij ons niet laten weten of het voor kado’s was of voor hemzelf en hij is dan ook zonder te wachten op een cadeauverpakking weer vertrokken.

Armband :

De Sint was onze beste klant tot op heden en om hem hiervoor te bedanken hebben we er nog een armband en wat oorbellen bij kado gedaan. Piet was er meteen vandoor met de oorbellen, maar hier zie je Sint met zijn nieuwste aanwinst ! We houden een bijpassende ketting voor hem vast voor als hij – waar we vanuit gaan – volgend jaar weer terugkomt.

Clip-on :

Enkele uren na het vertrek van de Sint werden we door de hoofdpiet gebeld. Opnieuw een mega-order uit het kamp van de Sint: Enkele honderden sets clip oorbellen. Dit omdat men het toch te barbaars vondt om alle pieten te perforeren.

 

Onze Sinterklaas kan nu al niet meer stuk ! Bedankt Sinterklaas !

 

 

 

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.