Handige Links en verbonden sites (backlink)

backlinkJa, ook voor ons is het niet anders. Je wordt op internet alleen goed gevonden als er veel inkomende links zijn. Een deel van deze links komt zeker in de aanloopfase van een website – waar wij nog inzitten – uit algemene bedrijfsgidsen, forums en de ruil van links. Dit laatste betekent – al weet je dat waarschijnlijk al – dat een site een link naar je site zet als je er een link voor terug geeft. Om nu niet de hele website vol met uit de lucht vallende en niet relevante links te zetten deze post met links naar websites van derden. We houden het vrij beperkt omdat we gewoon de tijd niet hebben om hier veel aandacht aan te geven, maar wil je ook graag vermeld worden dan kun je een comment op deze post insturen met je backlink.

Mits niet compleet irrelevant (of van een site waar we niet mee geassocieerd willen worden) nemen we je voorzet op als backlink (als die in het comment staat heb je feitelijk al een link). Gelieve comments met links naar eigen websites niet op andere plaatsen op deze website te plaatsen dan hier, tenzij inhoudelijk relevant voor je commentaar (in andere gevallen gaat het vanuit spam naar de prullenbak).

Hier mag je dus wel reclame maken als je er zelf een link naar onze site voor terug plaatst.

Geassocieerde sites

Tobago.today
Carparts EGJ-Soft

Backlink

Betrouwbaar online shoppen

Kunstplanten en kunstpalmen

Floris van Bommel

Wil je een backlink dan hebben we uiteraard een URL nodig die we desgewenst aan een plaatje of tekst kunnen verbinden. Als je een backlink naar onze site hebt geplaatst is een url van deze pagina op je site ook gewenst.

 

 

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.