Maxine Bijoux nu ook via Google Merchant Centre

Nee we zijn geen BOL.com of Wehkamp en we gaan hier ook niet mee concurreren. Niet alleen omdat ons budget dit niet toelaat, maar ook omdat we onze klanten niet willen laten betalen voor hoge reclame kosten om bovenaan – of als eerste – zichtbaar te zijn in Google of – zoals nu – Google Merchants. Onze biedingen voor clicks zijn laag ingesteld omdat we bewust onze prijzen laag willen houden. We kopen voordelig in en runnen onze website zonder allerlei google merchant centreterug te verdienen bijkomende kosten voor reviewbedrijven en duur betaalde advertenties. Waarom € 0,85 bieden voor een klik op een advertentie voor oorbellen van inkoop minder dan € 2,- ? Je betaalt als klant indirect niet alleen je eigen klik, maar feitelijk ook die van eerdere bezoekers die alleen even keken. Tel uit de kosten die op je verdient worden die niets met de oorbel te maken hebben, dit nog zonder rekening te houden met andere overhead. Ja, geen wonder dat die oorbellen nu voor meer dan € 10,- verkocht moeten worden.

En dan hebben we het zeker niet over oorbellen van populaire merken waar hiernaast ook nog zeer fors in reclame wordt geinvesteerd:

Superrommel / Supertrash / bijouxWil jij graag op het terras zitten met je Superrommel oorbellen zonder geld over te hebben voor een glas rose? Of neem je er liever nog een ? Beetje of topic voor dit bericht, maar denk hier maar eens aan als je je verbaasd over waarom dat meisje aan die andere tafel al een uur over haar bronwater doet……ja goed kijken: dat zijn echte Superrommel oorbellen ….snap je?!

Zoek de verschillen :

Double dots : Via Google Shopping of Winkel.nl
Of onze dubbele oorbellen : Maxine Bijoux ( nu dus ook op Merchant te vinden, maar waarschijnlijk niet snel in beeld….)

Heb je ons toch gevonden via Google Merchant? Dat heeft ons waarschijnlijk 5 cent gekost :S. Ja, en als je bestelt brengen we dit indirect ook in rekening. Blij met een adres waar je voordelig oorbellen / bijoux kan bestellen? Bookmark ons dan als favoriet en kom voortaan rechtstreeks terug……houdt het voordelig.

Waarom we toch mee doen: If you can not beat them join them. Met ons uitgebreide assortiment levert het meedoen aan Merchants een hele hoop extra links op. Dat scoort ook weer in Google om hoger in de wel gratis zoeklijsten te komen, dus ook al klikt er niemand op worden we er niet slechter van …..

Mocht je je zorgen hebben gemaakt over onze kwaliteit op basis van prijsstelling, bij deze misschien wat gerustgesteld………

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.