Websiteverbinding (nog) veiliger

safety first / veiligerNee, je merkt er (vrijwel) niets van maar de site is de afgelopen dagen omgezet van http naar https. Mocht je er toch iets van gemerkt hebben dan excuses voor eventueel ongemak / onbereikbaar zijn. Verandering betekent weinig voor de gebruiker anders dan dat je nu kan zien dat je via een beveiligde verbinding winkelt. Het betalen was zonder meer al veilig aangezien dit via Mollie verloopt.

beveiliging met ssl certificaatWe zijn nog bezig de laatste URL’s om te zetten, maar alle pagina’s voor het winkelen laten nu (links boven in de adresbalk met een groen slotje) al zien dat je via een beveiligde verbinding werkt.

Aanleiding was overigens niet direct de beveiliging te verbeteren maar om onze producten ook via Google Merchants te kunnen gaan aanbieden waarvoor deze beveiliging een vereiste is. Met een beetje geluk zie je dan ook onze producten als afbeelding in beeld komen zodra je via google zoekt naar trendy bijoux !

Al met al of je er nu wakker van ligt of niet, onze website is nog veiliger geworden 🙂

 

 

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.