Een zondag niets te doen? Houten ring zelf maken.

Je kan op zondag natuurlijk op de bank gaan zitten met je tablet of mobiel. Vervolgens lekker winkelen, bij voorkeur op onze site. Je kan ook je eigen houten ring gaan maken en als je dit leuk vindt hebben we hier een van de leukste manieren voor je. De video is wel zeer lang en uitgebreid, maar duidelijk uitgelegd. Tegen het eind komt er een stuk over een inlay met metaalpoeder, dus ga niet meteen naar de hobbywinkel om een sheet brons te halen. Het kan echt vrij gemakkelijk.

Eigenlijk is het enige wat je nodig hebt een sheet met dun hout en veel secondelijm en schuurpapier. Met het bekijken van de video is de helft van de zondag al voorbij, dus vervelen doe je je niet :). Als je aan deze houten ring begint, stuur ons een foto van het resultaat!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=sRgLMr89v2I&width=400&height=250[/embedyt]

 

 

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.