Shop the look – Maar niet bij ons !

dolly het schaap / shop-the-look
je bent toch geen gekloond schaap ?

Ja, je komt het overal tegen de shop the look websites. Ook de grote aanbieders als Zalando verwijzen hier in hun TV-reclame al naar. Denk een paar jaar terug aan de eerste Zalando reclames en vraag je af of je een dergelijke aanbieder blind wilt volgen.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=eOVBNgF8378[/embedyt]

Bij ons dus geen shop-the-look aanbiedingen. Als je specifiek de laatste trend zoekt dan zul je bij ons niet direct een rubriek vinden waar je als Dolly het Schaap jezelf kloont aan de hand van een plaatje op het internet. Uiteraard kun je via internet niet anders kiezen dan wat er leuk uitziet en dit bestellen, maar wij gaan ervan uit dat onze klanten zelf bepalen wat ze leuk vinden en hoe ze dit combineren.

Omgekeerd zijn we er wel blij mee als jouw look je zo bevalt dat je een foto stuurt van hoe het je staat en dit instuurt als een post. Als anderen jou vervolgens massaal klonen, dan mag je bij ons gratis een nieuwe look shoppen!

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.